Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Jumaat, 9 September 2011

holiday times


hari tuhh pergi holiday dengan mama bella,mus and husband aku sweet kan time ney biyy

ini hero saia




seminggu baby berkepit and habiskan mase dengan biyy




now esok adalah hari sedih
esok pukul 8 pagi baby dah gerak pergi dataran bandaraya jaybee biyy cakap biyy tunggu baby kat saner mase pendaftaran plkn kan b


biler baby tadkder nanti jangan lupa baby =)

jaga makan minum

jangan merayap

jangan degil and melepak jew aku pulas telinga t hah

pergi kerja ,biyy dah janji kan dengan baby



I LOVE YOU BIYY



panjangnyer celoteh baby kan biyy






MY darling: HIROSHI_NIZAM =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..








p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH


Isnin, 5 September 2011

jangan sedih sayang

with my prince HAIRUL NIZAM


hari ni adalah hari yang paling sedih bagi b mungkin ni dugaan bagi b tabah & dapat matangkan b b janganla lari dari kenyataan k b laki b kena kuat sayang b mintak maaf la dengan akak oke? tadi baby im akak dea sedih sayang...



baby sedih mengalir air mata baby bila tengok b menangis baby nak temankan b malam tuw tapi ayah baby col mak b then b anta baby balik rumah baby tak boleh tido pk pasal b sebab tuw baby col mus baby mintak mus and aepul jagekan b tok baby. baby sayang b



time b sedih tade pown orang nak temankan b,b dok sorang2 kat cc tuh..
baby sangop tak tido 1 hari nak temankan b itew skype kan?
b cakap cam ney dengan baby =>



[5:28:14 AM] hairul nizam: bby jngan wisau kt b
[5:28:18 AM] mia here: yew b?
[5:28:25 AM] hairul nizam: selagi b bole teros kn edop
[5:28:30 AM] hairul nizam: b teros kn bersama bb
[5:28:40 AM] mia here: emmm.....
[5:28:56 AM] hairul nizam: im sorry sbb berperangai mcm tu kt dean bb tadi
[5:29:16 AM] mia here: tk pew baby paham...
[5:29:34 AM] hairul nizam: bb orang petame tngok b bergado depan depan dngan fmly
[5:29:58 AM] mia here: mcm mne pown baby tetap sayang b
[5:30:24 AM] hairul nizam: b pon sayang bb
[5:30:38 AM] hairul nizam: baby jngan risau pasal b
[5:30:44 AM] hairul nizam: b tau jage diri
[5:30:55 AM] hairul nizam: cume sehat dngan tidak je
[5:31:14 AM] mia here: law baby tk wsaw pasal b mknenyew baby da tak sayang biyy agy
[5:31:32 AM] hairul nizam: ;(
[5:31:34 AM] mia here: sebab baby sayang b baby wsaw
[5:32:01 AM] hairul nizam: baby buka lagu saat terakhir ?
[5:32:06 AM] hairul nizam: b dnga uw
[5:32:11 AM] hairul nizam: :(
[5:32:19 AM] hairul nizam: b terharu bb kap cam tu
[5:32:23 AM] hairul nizam: b sayang bb uw
[5:32:29 AM] hairul nizam: bb snggop tak tydo sbb b
[5:33:20 AM] mia here: tak apew slagi baby adeh ney bby nk beskan mse nan biyy jew?
[5:33:40 AM] mia here: t baby da tade t spe nk tmankan biyy agy
[5:33:58 AM] hairul nizam: hmm
[5:34:03 AM] hairul nizam: tah laa bby
[5:34:14 AM] hairul nizam: mybe b bawak diri
[5:34:16 AM] hairul nizam: :(
[5:34:30 AM] mia here: b nk g mne?
[5:34:38 AM] mia here: jgnla
[5:34:44 AM] mia here: baby tkod t b lpe diri
[5:34:49 AM] mia here: lpe baby
[5:34:57 AM] hairul nizam: tak kan
[5:35:11 AM] hairul nizam: mybe pas bb g
[5:35:15 AM] hairul nizam: b akan cari kerje
[5:35:40 AM] hairul nizam: and dapat gaji b save bulan kdue b akan g sngapore and sewa umaa sndiri kod
[5:35:48 AM] hairul nizam: kemungkinan mcm tu
[5:36:25 AM] mia here: bkn sng sayang nk sewa uma...
[5:36:45 AM] hairul nizam: tngok la t mcm mne
[5:36:51 AM] hairul nizam: mybe mcm tu
[5:36:57 AM] mia here: baby nk ikod b?
[5:36:58 AM] mia here: bole/
[5:36:58 AM] mia here: ?
[5:37:15 AM] hairul nizam: insyallah
[5:37:38 AM] hairul nizam: b na kumpol wet dulu
[5:37:43 AM] hairul nizam: t leyh kawen nan bby
[5:37:45 AM] hairul nizam: :D
[5:37:51 AM] mia here: haha!
[5:38:00 AM] hairul nizam: hee
[5:38:04 AM] mia here: wee
[5:38:22 AM] hairul nizam: i want marry you ?
[5:38:29 AM] hairul nizam: you want me ?
[5:39:01 AM] mia here: i wnt you (h) HAIRUL NIZAM BIN ABU HASSAN



hairul nizam saya sayang awak sangat2


MY darling: HIROSHI_NIZAM =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH







Sabtu, 3 September 2011

jom lepak bandar


bosan glw g bandar kan? asyek2 mende samer jeww




lepak dengan kawan2 sampai kol 12 lebih then balik uma jumpa mak nizam =)



with my princeHAIRUL NIZAM





with mama bella




MY darling: HIROSHI_NIZAM =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH




Khamis, 1 September 2011

photoshoot bersame cuzen2 saya


busan siak tataw nak wt pew kat villages cuzen2 akuh ajak photoshootnikon farah anak kawan aunty aku mak aii friendly taw dea cuaca sangat panas
hilang gak kebosanan di kampong




uncle and aunty ajak 1 family besar aku pergi pantai air papan pergi berkelah
im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D