Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Khamis, 28 Februari 2013

Happy Anniversary yang kew 1 tahun

Happy Anniversary yang kew 1 tahun sayanggbaby harap hubungan niyy berkekalanTapi kita jaoh tak dapat nak wish anniversary same2 kan? sedih sanad2 taw










AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355



 antara aku dan Si Dia :

i missyou a lot Dear :'(

iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





Sabtu, 16 Februari 2013

first and second days practical

Hyee peeps
14/2/2013 first day aku praktikal kat kedai komputer kawan abang aku mula2 aku rasa tak selesa job pown tadew tawharini Aku ditugaskan untuk repair CPU customer Aku buadd dengan bersungguh-sungguhkat tempat praktikal aku niyy ada tempat relaxing taw macam kerusi urut and barang2 kesihatan laa hehe and yang paling penting Aku ada kawan kat sini tak sangka boleh jumpa dengan kawan 1 sekolah menengah Aku dulu taw nama dia Nadirah
15/2/2013 Second days Aku praktikalpagi2 lagi bos Aku dah ajak Aku pergi lembaga Dalam Hasil tok repair PC dari situ Aku ley amek input about usand one more think i can increasing experienceSo,Aku kena lebih explore tentang niyyBos Aku cakap hari Isnin niyy dia nak ajak Aku repair PC kat DHNL (kerajaan) dia nak Aku ikut nanti


AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355



 antara aku dan Si Dia :

i missyou a lot Dear :'(

iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





Selasa, 12 Februari 2013

Me Miss you Mr Azmir's from Mrs Azmir's :D

Dear Diary,
Dah 3 hari aku tinggalkan diaAku terlalu rindukan dia
hey you! Aku tak sabar nak pergi praktikal laah haishh macam mane niyy? Tenenene bosan duduk rumahtadi dah call Majlis Agama Islam Johor (MAIJ) tapi tak ankat pulakk rupanya dorang cuti lah baru nak tanya biler nak start praktikal esok dorang baru masok kerja
Hari Terakhir berada di Kolej Pahang Skills Development Centre







AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355



 antara aku dan Si Dia :

i missyou a lot Dear :'(

iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





Ahad, 3 Februari 2013

i love you chacha

Dear chacha,
  Even Aku tadew nanti ko jangan pernah lupakan Aku taw now tiba masa Aku dah nak pergi dahAku mintak maaf dari ujung rambot sampai ujung kaki yew chacha
Aku ingat lagi pertama kali kenal dengan kauKau orang ketiga yang tegur kat hostel dulu tawyang pertama kak jue,pastu kak alfaa yang ketiga ko la syaAku taw Aku giler2 orangnyer tapi hati aku pown cepat tersentuhh hehe Aku suka kacau kau sampai kau merajuktadi Aku packing barang2 aku,aku teringat korang semua
Dear chacha,
Aku pown sayangg kat kau,kau paham perasaan Aku mase and selalu bagi nasihat kat Aku time tuhh Aku still dengan Nizam,kau sanggop bergadoh dengan Nizam sampai lah Aku putusThen kau nasihatkan Aku time Aku putus sekejab dengan Azmir last2 aku terima Azmir sampai sekarang
Aku sayangg kau sebab kau sporting tak macam dak2 lainkau dengan tira jew yang Aku ada Aku tulis diary niyy seikhlas and dari hati Aku sya Aku tulis sambil menangis
Setiap Perkenalan pasti ada Perpisahan kan?









p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D