Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Ahad, 12 Mei 2013

kenapa yer?

Dear Diary,
Aku tengok adek2 Aku layan Aku macam benci sangatt dengan AKU niyy KENAPA YER? mungkin Aku tak boleh jadi kakak pada korang agaknya kadang2 tuh terpikir juga mesti Aku sedih tau kat sini jewlah yang boleh Aku curhat Aku selalu menyusahkan orang lain kew ea?
Aku rasa Aku nak pergi jaoh dari family Aku bulan 7 maybe after final exam Aku nak hidup dengan kawan-kawan or duduk sendiri dari duduk dengan family Aku dah tak nak susahkan orang dah lepas niyy Aku dah nekad dalam diri Aku yang Aku nak jadi anak yang berjaya Aku dah nekad juga Aku akan balik JB bila Aku dah ada kereta nanti and Aku nak bank in duit kat mak Aku tiap2 bulan doakanlah kejayaan Aku ini Aku pown dah tak tahu nak curhat apa dah hehesee u later


wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH








im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D