Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Rabu, 31 Oktober 2012

terasa hati mlm niyy

Dear Diary,


sedih betol aku malam niyy and betol2 terasa sekarang Azmir main games zuma then aku saja jew kacau2 dia,tiba-tiba dia terus angin dengan aku sebab aku kacau dia main game
Aku betol-betol terasa dengan apa yang ko cakap biyy aku betol-betol kecewako hempas hp depan akuaku cuba pujuk kau tapii kau kata jangan sentuh kau kan biyyaku sedihh sangat sayanggkau suroh aku pergi cari lelaki lain tapi kenapa tak dari dulu? dulu aku nak tinggalkan ko merayu jangan tinggalkan kau now kita dah serius dalam hubungan niyy and now kau mintak aku pergi cari lelaki
Nape kau aku macam niyy eah b? macam mana pown aku nak ucapkan thanx a lot coz da wt aku keluarkan air mata niyy
manusia yang buadd aku nanges ary niyy :"(








AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355




 antara aku dan Si Dia :








iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D