Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Ahad, 31 Julai 2011

saya mimpi burok


biyy awak nak tau tak pagi tadi saya mimpi awak ada orang lain selain saya saya sayangkan awak sangat2 awak hari2 cakap dengan saya jangan gatal,jangan curang kan jangan tinggalkan awak kan2? kalau saya continue study awak kata awak tak boleh jaoh dari saya im still remember that. tiap2 minggu kite jumpe kan habiskan masa sama2 kalau boleh saya nak jadi payong pada awak sebab boleh lindung awak hee
i love you so much my yayang <3
saya boleh jadi gila kalau2 awak tak dew dengan saya
awak adalah lelaki yang terhebad yang pernah saya jumpa i need you,i miss you and i love you


MY darling: HIROSHI_NIZAM =)






p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH









Rabu, 27 Julai 2011

IM dan WALL bersame NABEELAHUDA ♥






awak2? mule2 kan saia nak cakap yang saia happy keluar dengan awak harii tuhhmule2 kenal itew tengok awak macam sombong jehh,rupenyew awak tak sesombong yang saia sangke hee~hari ni saia busan and awak da temankan saia hee thanx BELLA saia sukee lahh kawan dengan awakk awak baikk dengan saia


MUS and BELLA

pic niyy saia snap senyap2 hee...saia harap korang kekal yew ♥ ♥ ♥




















Sabtu, 23 Julai 2011

lari! adeh zombie!!!

hangout bersama my yayang:hiroshi nizam,aepul ohh,syafiq ohh,mus ohh =)makan KFC ramai2,jalan2 kan2? hee =)main lumbe moto best glew kan? =P
best kan main tepung and main kejar2 1 taman? =D kol 12 lbey tengah malam? HAHA! biyy kaw jadi zombie la pagi niyy kan? HAHA! dah jadi zombie teros ajak akuh balik ciot jew..HAHA!













Gratisan Musik






Khamis, 21 Julai 2011

happy birthday

mule2 skali baby nak nyanyi dlu,dgr taw dgtr taw =)
happy birthday to you,happy birthday to,happy birthday happy birthday to you =)sedap tak baby nyanyi hee., happy birthday b yang ke 17 tahun semoge dimurahkan rezeki+ dipnjangkn umo yew n smge hubungan itew kekal yew sayang sabtu neyy baby nak amek pic nan b taw2 hee


MY darling: HIROSHI_NIZAM =)











1 Happy Birthday Song - Happy Birthday To You

Rabu, 20 Julai 2011

saia kecewa

mule2 sekali saia nak cakap kat awak yang saia sayangkan awak yang kedua thank you coz selalu bersama saia dan bagi semangat pada saia yang ketiga saia nak cakap yang saia rindukan awak saiaterjaga dari tidur saia bace text dari awak,awak mara2 saia . saia bukak lagu salma mentor saia dengar lagu mengalir air mata saia awak dah berubah tak macam dulu lagi saia masih bulehh sabar dengan perangai awak. saia sedih awak buad saia macam ni awak tipu saia ari tuh awak kate awak ada hal nak kuwa dengan kawan awak beli barang,tapi awak kuwadengan kawan2 awak pegicity square baru sekarang saia taw . saia sedih saia kecewa dengan awak tapi saia masih sayangkan awak HAIRUL NIZAM

glitter-graphics.com



Gratisan Musik
im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D