Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Isnin, 17 September 2012

happy birthday sayangg


happy birthday sayangg semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.Hope relay kiter sampai akhir hayat


baby harap biyy suka kan rantai silver tuhh tadi :)
tak sabar nak menanti esok trip to gambang with him








Aku dan Si Dia :))




iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



Khamis, 13 September 2012

pinjam bahu sat sob..sob...


dear diary,

ko buadd aku menangis semalam taw biyy! ko jahadd kan? hem . . . aku call kau,kau tak angkat 3 jam lebih aku call kau sampai kredit aku habis.Sedih doe aku aku menangis sampai mata aku bengkak taw.
Terima Kasih sebab buadd aku macam niyy


aku call kawan-kawan kau dorang semua macam halang aku nak bercakap dengan kau,dorang kata kau kat atas dengar ceramah Aku cuma risau kau tak paham perasaan aku macam mana.Risau tahap gaban

KENAPA BUADD AKU GINI DOE! KENAPE!!! KENAPE!!! KENAPE!!!


Hati aku terluka sangat2





Aku dan Si Dia :))




iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



Khamis, 6 September 2012

nak pinjam bahu boleh??

28.02.12 adalahh tarikh yang tkkan pernah ku lupakan :') Kata orang tak kenal maka tak cinta . Alhamdulillah sekarang kami dah pun mengenali hati masing2 . Bila aku perlukan seseorang , dia sentiasa ada utk aku . Dia hadir dalam hidupku mengubah segalanya ~ thanks mieraa :') aku mengahargainyaa . And from 28.02.12 bermula lahh kisah cinta kami berdua yang sampai sekarang tiada penghujungnyaaa ~ kegembiraan , kesedihan , keperitan , keegoan , kemarahan , semuanya telah kami lalui dan akan kami lalui sepanjang percintaan kami . Adat lah dalam percintaan kan , kalau takda gaduh2 , then pujuk2 . Tak lah sweet bak kata orang . haha ~ tapi takda satu benda pun yang boleh aku ungkapkan selain I L O V E Y O U S O M U C H U N T I L L M Y L A S T B R E A T H ♥ ♥ MOHAMAD AZMIR BIN SARIF ! ♥ ♥ hope kita kekal sayangggg :')
28.02.12 : TAKEN by MOHAMAZ AZMIR ♥ and forever TAKEN by HIM :') ♥

Sabtu, 1 September 2012

open house :x


Semalam 31 Ogos merdeka! hewhewpukul 4 petang aku pergirumah Jue dia buadd rumah terbuka kat kempadang makmuraku pergidengan kawan-kawanhappy sanadd time niyy


pastu pergi pantai kempadang snap pic jap


pukul 7.30 aku tukar baju then pergi tengok wayang dengan Si Diastart movie pukul 9.50 malam then abes dalam pukul 11 lebih malam,time niyy Si Dia terlentok habes HAHA! comel jew tengok

kuwa jew wayang mak oii perot berkumandang ke udara HAHA!pergi Teluk Chempedak makan MacDonalds bawah pokok tempat biasa aku makan rindu sanadd2 time niyy.

Aku dan Si Dia :))

with my



my friends Apic,Kecik,tyra,Fareed IZkandar & my lovely husband mohamad azmir :)








iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D