Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Isnin, 5 September 2011

jangan sedih sayang

with my prince HAIRUL NIZAM


hari ni adalah hari yang paling sedih bagi b mungkin ni dugaan bagi b tabah & dapat matangkan b b janganla lari dari kenyataan k b laki b kena kuat sayang b mintak maaf la dengan akak oke? tadi baby im akak dea sedih sayang...



baby sedih mengalir air mata baby bila tengok b menangis baby nak temankan b malam tuw tapi ayah baby col mak b then b anta baby balik rumah baby tak boleh tido pk pasal b sebab tuw baby col mus baby mintak mus and aepul jagekan b tok baby. baby sayang b



time b sedih tade pown orang nak temankan b,b dok sorang2 kat cc tuh..
baby sangop tak tido 1 hari nak temankan b itew skype kan?
b cakap cam ney dengan baby =>



[5:28:14 AM] hairul nizam: bby jngan wisau kt b
[5:28:18 AM] mia here: yew b?
[5:28:25 AM] hairul nizam: selagi b bole teros kn edop
[5:28:30 AM] hairul nizam: b teros kn bersama bb
[5:28:40 AM] mia here: emmm.....
[5:28:56 AM] hairul nizam: im sorry sbb berperangai mcm tu kt dean bb tadi
[5:29:16 AM] mia here: tk pew baby paham...
[5:29:34 AM] hairul nizam: bb orang petame tngok b bergado depan depan dngan fmly
[5:29:58 AM] mia here: mcm mne pown baby tetap sayang b
[5:30:24 AM] hairul nizam: b pon sayang bb
[5:30:38 AM] hairul nizam: baby jngan risau pasal b
[5:30:44 AM] hairul nizam: b tau jage diri
[5:30:55 AM] hairul nizam: cume sehat dngan tidak je
[5:31:14 AM] mia here: law baby tk wsaw pasal b mknenyew baby da tak sayang biyy agy
[5:31:32 AM] hairul nizam: ;(
[5:31:34 AM] mia here: sebab baby sayang b baby wsaw
[5:32:01 AM] hairul nizam: baby buka lagu saat terakhir ?
[5:32:06 AM] hairul nizam: b dnga uw
[5:32:11 AM] hairul nizam: :(
[5:32:19 AM] hairul nizam: b terharu bb kap cam tu
[5:32:23 AM] hairul nizam: b sayang bb uw
[5:32:29 AM] hairul nizam: bb snggop tak tydo sbb b
[5:33:20 AM] mia here: tak apew slagi baby adeh ney bby nk beskan mse nan biyy jew?
[5:33:40 AM] mia here: t baby da tade t spe nk tmankan biyy agy
[5:33:58 AM] hairul nizam: hmm
[5:34:03 AM] hairul nizam: tah laa bby
[5:34:14 AM] hairul nizam: mybe b bawak diri
[5:34:16 AM] hairul nizam: :(
[5:34:30 AM] mia here: b nk g mne?
[5:34:38 AM] mia here: jgnla
[5:34:44 AM] mia here: baby tkod t b lpe diri
[5:34:49 AM] mia here: lpe baby
[5:34:57 AM] hairul nizam: tak kan
[5:35:11 AM] hairul nizam: mybe pas bb g
[5:35:15 AM] hairul nizam: b akan cari kerje
[5:35:40 AM] hairul nizam: and dapat gaji b save bulan kdue b akan g sngapore and sewa umaa sndiri kod
[5:35:48 AM] hairul nizam: kemungkinan mcm tu
[5:36:25 AM] mia here: bkn sng sayang nk sewa uma...
[5:36:45 AM] hairul nizam: tngok la t mcm mne
[5:36:51 AM] hairul nizam: mybe mcm tu
[5:36:57 AM] mia here: baby nk ikod b?
[5:36:58 AM] mia here: bole/
[5:36:58 AM] mia here: ?
[5:37:15 AM] hairul nizam: insyallah
[5:37:38 AM] hairul nizam: b na kumpol wet dulu
[5:37:43 AM] hairul nizam: t leyh kawen nan bby
[5:37:45 AM] hairul nizam: :D
[5:37:51 AM] mia here: haha!
[5:38:00 AM] hairul nizam: hee
[5:38:04 AM] mia here: wee
[5:38:22 AM] hairul nizam: i want marry you ?
[5:38:29 AM] hairul nizam: you want me ?
[5:39:01 AM] mia here: i wnt you (h) HAIRUL NIZAM BIN ABU HASSAN



hairul nizam saya sayang awak sangat2


MY darling: HIROSHI_NIZAM =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH







im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D