Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Isnin, 24 Disember 2012

Realiti sebenar

‎[̲̅̅A̲̅][̲̅̅S̲̅][̲̅̅S̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅L̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅M̲̅][̲̅̅U̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅L̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅I̲̅][̲̅̅K̲̅][̲̅̅U̲̅][̲̅̅M̲̅
Dear Diary,
hidop niyy kena fikir jaoh kedepan bkn ke belakang benda dah lepas taley nk kembali jadi benda yang dihadapan perlu kita lalui sebagai pengalaman hidup ini :)
tahun depan umur aku akan berganjak menjadi 20 lam dewasa takkan fikiran aku nak still menjadi belasan tahun kan? aku nekad masok tahun 2013 nanti aku nak jadi orang yang mempunyai wawasan sendiri tak nak bergantung dengan mak ayah aku lagi
Awal bulan 2 insyaallah aku akan menempuhi alam pekerjaan so,personaliti diri dan pemikiran aku mesti nak upgrade jadi lebih baik.Someone banyak teach aku agar jadi orang berguna,matang dalam pemikiran and mempunyai wawasan sendiri
lepas aku dah menempuh alam pekerjaan aku mesti nak ambik lesen kereta,bukan senang nak amik,aku niyy dah lahh asal boleh jew dah lah aku cepat mengelabah tak pew tak pew aku akan berani mencuba demi masa depan aku nanti
***Mugkin kelakar ayat2 aku niyy tapi inilah realiti kehidupan yang sebenar yang aku rasa sekarang niyy :) If aku dapat bekerja dengan kerajaan tuhh advantages bagi aku :)


Kita tak mampu menutup mulut orang Tapi kita mampu membuktikan kejayaan diri kita pada orang
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





Ahad, 16 Disember 2012

Miss Him :'(

Dear Diary,
16/12/2012
Semalam aku baru renew no celcom aku semula now baru contact Si Dia Si Dia cakap Dia terlalu rindukan Aku Dia nangis sebab tak dpt contact Aku,mee too la sayangg Aku rindu kau jugakk noʎ ǝʌoן I

I Miss A Lot This Guy




AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355



 antara aku dan Si Dia :



iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





PARALIMPIAD MALAYSIA :)

Dear Diary,
2/12/2012
start aku sbgai secretariat PARAMLIMPIAD MALAYSIA XVI PAHANG at wisma Belia Sukan hehe :) mula2 kat sini aku memang bosan sebab kje tak banyak sangat pown huhu





im a secretariat PARALIMPIAD MALAYSIA :)







AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355



 antara aku dan Si Dia :



iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





Selasa, 20 November 2012

mengajar adek ku

Dear Diary,
mak suruh aku mengajar adik aku mengaji,mak suruh aku khatam kan dia sebelum aku balik kuantan esok pagi huhu 3 jam lebih aku jadi cikgu mengaji,banyak jugak kesalahan dia baca hukum tajwid dia belom nak betol sangat aku sabr jewlaa HAHA! kol 3.30 petang baru dia khatam aku baca doa khatam
 Al-Quran pastu dia dah merdeka tapayah nak ngaji lagii dah huhu
nanti dah kahwen boleh lah ajar anak orang mengaji kew kan? practice sebelom ade anak sendiri nanti hehe gurau jew malunyew aku
kenapa lah dengan laki ku niyy dari semalam jew nak marah2 aku,mengada la dia haihh geram pown adegadoh besar macam mana pown aku tetap sayang ko biyy ade ko jew dalam hati niyy abes aku baling mouse laptop dah pecah dah dah jahnam sob sob sdihnyew hem . . .






AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355



 antara aku dan Si Dia :









iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





Isnin, 19 November 2012

kenduri kahwin abg kawanku

Dear Diary,
18/11/2012 aku pergi kenduri kahwin abang azimah dengan lily,family farhanah..majlis abang dia bertemakan tradisional warna hitam merah garang woiii tapi menyerlah lah gak hehe
dah lame tak jumpa dengan mak farhanah,mak dia cakap sekarang aku dah lain sangat muka macam barbie doll malunyew aku
lepas jew makan farhanah terus balik KL sebab esok kelas dia dah nak start tak syiok la ginni kan? kat sini aku dapat jumpa kawan2 lama aku kecuali dahiyah jew aku belum jumpa lagi huhu

ɢαмвαя ƨαια вɛявαʝʋ κʋяʋиɢ









AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355



 antara aku dan Si Dia :









iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH




im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D