Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Rabu, 31 Oktober 2012

terasa hati mlm niyy

Dear Diary,


sedih betol aku malam niyy and betol2 terasa sekarang Azmir main games zuma then aku saja jew kacau2 dia,tiba-tiba dia terus angin dengan aku sebab aku kacau dia main game
Aku betol-betol terasa dengan apa yang ko cakap biyy aku betol-betol kecewako hempas hp depan akuaku cuba pujuk kau tapii kau kata jangan sentuh kau kan biyyaku sedihh sangat sayanggkau suroh aku pergi cari lelaki lain tapi kenapa tak dari dulu? dulu aku nak tinggalkan ko merayu jangan tinggalkan kau now kita dah serius dalam hubungan niyy and now kau mintak aku pergi cari lelaki
Nape kau aku macam niyy eah b? macam mana pown aku nak ucapkan thanx a lot coz da wt aku keluarkan air mata niyy
manusia yang buadd aku nanges ary niyy :"(








AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355




 antara aku dan Si Dia :








iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



Isnin, 29 Oktober 2012

Jalan2 bersama family besar time Raya Korban

Dear Diary, 



mula-mula sekali family Cik malek datang umah aku beraya kat umah pastu siap-siap nak pergi umah ayah cik umah uncle i hehe total semua 5 buah family yang ikut trip pergi Tiram
Lebih kurang dalam pukul 10.30 malam gerak pergi Bandaraya and singgah pergi segett jalan-jalan nak cuci mata aku tengok la HP aku line celcom aku tapi line singapore masok dalam HP aku habis la kredit aku cam siall jew adat la tuhh kan? dah namanya berjiran dengn SINGAPORE kan? HAHA! pastu snap picture dengan family ramai-ramai
After snap picture terus pergi makan kat Dataran Bandaraya JB at berhampiran Stulang Laut kat Steam Boat then balik rumah



gambar masa kat Bandaraya Johor Bahru








AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355




 antara aku dan Si Dia :






iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



Trip to kl at Sri Pentas

Dear Diary,
11/10/2012 aku ikodd trip kolej PSDC pergi Kuala Lumpur sebab kolej aku dapat jemputan ke Sri Pentas TV 3 masok tv woii HAHA! tapi rancangan Tanyalah Ustazah TV 9 tapi tidur dalam bas tak selesa woiii dahlah tinggalkan yayang aku sorang2 sian dia
aku tinjau2 fara fauzana,ikhwan and faizal masa dalam konti HOT FM hehe jahat tak? aku lambai tangan kat dorang,dorang lambai balik..tak sombong taw :)










pastu aku nampak fizo omar then aku teros pergi kat dia,jap g teros dak2 niyy serbu pergghhh! siot glew tapi aku sempat berbual dengan dia walaupon sekejap and amek   picture berdua













last sekali pergishopping at The Curve dengan kak yaya,tyra and shasha,pastu aku dengan shasha beli baju sama warna gold lawa beb tengah offer time tuw.aku beli seluar and bajugambar masa kat KL baju harga sebenar RM 49OFFER harga RM 14.70 harga seluar pulakRM 89 OFFER hargaRM 26.70 total semua RM 41 ringgit lebih :)




AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355




 antara aku dan Si Dia :


iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



trip to gambang water park :)

Dear Diary,
happy nyew pergi gambang and hari tuhh 17/09/2012 gak birthday my yayang penadd la gak tapi pengalaman taley aku lupa,bertolak lebih kurang kol 10 pagi and sampai sana lebih kurang 1 jam lebih taweprgi sana dengan sayafik,hafiz and tyra naik motor 3 buah motor yang pergi. masa dok dalam pelampung aku tak pikir panjang terus terjun then aku lepas pergghhh! naseb ada penyelamat yang selamatkan aku hehe abang hensem sebab selamatkan saya.Malu mak oii tak terkata semua tengok aku
gambar kawan-kawan :)







AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355




 antara aku dan Si Dia :


iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D