Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Khamis, 22 Disember 2011



hari ini aku bangon pagi liat glewlepas habis kelas semalam aku teros balik tidokelas aku hari niyy busan glew ngantok pown adehaku selalu teringatkan CAPITAL ''N'' (HN)

bila dea maki or marah2 aku akuh kecewa and sedih glew i dn't to explaining maybe aku rase jaoh kod dengan dea sebab 2 hari2 gadoh




AKU NAKKAN YANG TERBAIK DALAM HIDOP AKU,NAK JADI YANG TERBAIK DARI YANG TERBAIK ^_^













your sincerely,
MIA









MY darling: HIROSHI_NIZAM =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..








p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH

Sabtu, 17 Disember 2011

sedih sanadd



aku tak nak putus dengan dia macam mane lagi ea aku nak jelaskan kat kau easedih siak aku aku sayang kau la capitalmungkin ney dugaan bagi aku agaknye kan capital

aku memang tak ada jantan lain selain kauaku happy bila dengan kau selama ney siakaku bukan nak lari dari kenyataan sayanggimpian aku nak bahagia dengan kau 1 hari nantikau janganlah tinggalkan aku


aku takod dan taknak jadi macam dulu2 sebelom kenal dengan kau sayanggaku takod kehilangan kau biyy

created by:mia


MY PRINCE


baby tau baby banyak kekurangan tak sesempurna orang lain,tapi baby ada perasaan,sensitivity baby tak macam orang lain.

hati baby macam tisu,tak sekuat tak setabah biyy or orang lain


statement saya diatas tadi menyatakan yang saya tak macam orang lain
saya nak yang terbaik dalam hidup saya
if awak tak boleh menerima saya seadanya lebih awak fikir baik2 yew biyy awak berubah







banyak kan celoteh baby kan biyy? mesti biyy bace blog baby biyy mesti pening and membebel panjang sanad hee > k la boboboi




your sincerely,
MIA



MY darling: HIROSHI_NIZAM =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..








p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH

Selasa, 6 Disember 2011

plkn ayer keroh mesti sumer taw kt mane? hee...kat saner aktiviti mang lasak glewhaha! aku blaja tts tempur tanpa senjata nk rse meyh dekad nan akuhaha! aku kt sane idop berkumpulan and kebanyakan yang masok kem ney daripada budak2 melaka separuh dari johor
(johor bahru and segamat),4 orang dari negeri sembilanmula2 akuh dok kat sana mang sedih glew coz jaoh dari bf and family akukyra cakap lau orang lain tak kenal aku nampak aku mcm sombongf aku cakap dengan fiza aku sihat aku tak nak pergi medic aku tak suka ubattapi aku tak nak pergi medic slalu aku pikir mcm mane la keadaan dea,shat tak dea? mcm2 aku pk siot...sedih aku...dak2 laki kat kem 2 hari2 kacau akuelakkan aku bajak jew pale dowg tuw haaa bosan aku rase nak balik cepat2 aku paling minat flying fox and menembak gunakan senjata M16 markah yang aku dapat 90% jewhemmmain kayak,kembara halangan,flying fox and wirajaya(masok hutan) aku da rsa mang seronok sangat2 mcm nak wat lagi jew hee...hari sabtu aku dibenarkan keluar pergi ke dataran pahlawan and A famosahp aku dpt hari khamis mang mayuk glew...kat kem ney hp dea bagi awal perghhh samok haha! then g mkn MCdonalds hah,kw adeh? tak der arn? haha! 2/12 pown tibaaku mang tak sabar nak balikbarang2 aku kemas 2 ari sbelom pnye semangat nak balik haha! aku balik naik bas plkn yang disediakansebelom nak naik bus aku sempat salam kawan2 adeh yang tak bagi aku balikkyra menangis bila tgok aku nak alek perghhh muka f heeefyza agy aku bantal dea sebAgai tanda ingatan AKU SAYANG KOWANG! AKU ENGAT KOWANG SAMPAI BILA2tak pena aku dapat kawan sebaik kowangney lagu tok kowang taw,if itew sedih itew selalu dengar lagu ney kan fiza? kan kyra? kan? kan?SELAMAT TINGGAL KAWAN2

KEM PLKN AYER KEROH,MELAKA =)





banyak kan celoteh baby kan biyy? mesti biyy bace blog baby biyy mesti pening and membebel panjang sanad hee > k la boboboi




your sincerely,
MIA



MY darling: HIROSHI_NIZAM =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..








p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH


im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D