Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Sabtu, 28 Julai 2012

cinta mati

pagi-pagi lagi aku dapat mesejdia kata dah genap 5 bulan kiteorang couple tak sangka lak aku masa cepat berlalu



aku sayangg sangat dengan ko biyytataw lak biyy selalu pikirkan pasal baby kan? tak sabar nak menunggu tahun depan anniversary kita


aku dan si dia ;



CREDIT FOR: MOHAMAD AZMIR BIN SARIF =)







p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..

p/s: : ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH

Sabtu, 14 Julai 2012

nape aku rase dia makin lame makin lain dengan aku eah
hariII aku menangis aku memang rase dia dah berubah dulu dia lain sekarang lain tawLain sanadd-sanadd
Maybe dia tak faham perasaan aku macam mane kan
1 HARI NANTI DIA AKAN FAHAM IF AKU TAK DER KAT KUANTAN
Aku sayangg dia lebih dari segalanya
Mungkin dia tak tahu kodd yang aku sayang kat diaa
Aku tak nak pew2 dari kau tapi aku nak hatii kau
Kau tinggikan suare pown aku dah keluar air mata kau tak pernah macam tuhh dengan aku
Sampai hati kau kan?

glitter-graphics.com
Aku Dan Si Dia ;)
iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



Khamis, 12 Julai 2012

Awak saya cuma nak cakap saya sayangg awak
Hari-hari buatt awak marahlepastu baik semula gaduh-gaduh sayang dengan awak buliawak ;)macam mana pown saya tetap sayang awak ILOVEYOU!
Gimikk Kamii ;)
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



Isnin, 9 Julai 2012

2 hari yang lepas aku pergi SUKMA semata-mata nak tengok siti nurhaliza jew SUKMA niyy live at TV seronok kodd rengok pembukaan SUKMA IV at PAHANG & sultan PAHANG berarak naik kereta ape ntah HEHE aku tengok siti nurhaliza depan mata dia turun dari gajah sukaa siakk aku lompat2 lagi HAHA!
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D