Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Sabtu, 11 Jun 2011

hangout yauwww

mak aii lm abez penad agy kuwa g banda lak ♥
mlm cmlm lpak nan mus,boy indera ,nizam n aepul ♥
lpak cmpai kol 3.30 pagi nan mber2 bf aku ♥
ak jdi mina rempit HAHA! ♥
statement yang sanad2 bodoh HAHA! =P ♥
ak kt uma nizam nan family dea ♥
ak grak kol 3 ptg ♥
aku nk tgok wayang movie KL GENGSTER tuuww ♥
akak ipar nizam ckap best dea cuwo tgok ♥
tak sabar seyyhh =) ♥
jp lagy kuwa nan mus n aepul ♥
















Berubah-erry Putra Ft Reen Rahim (ost Nora Elena) Original Version

Jumaat, 10 Jun 2011

aduhh penaddnyew...

bru balik dari desaru dengan bf saia lahh.. =)♥ ♥ ♥ n dengan mus aqim,aepul,syafiq,boy,biyy kimora n ramai lagi lahh..=) ♥
2 hari suntuk aku nan bf aku.. =) ♥
camping kat sane ramai2 ♥
best taw ♥
aku tenang jew ♥
aku amek cuti kerje 4 awy nak tenangkan fikiran hee~ ♥
aku stress glew taw nan kerje akuh skunk
biey,thanx yeww coz jage aku semalam ♥
aku sayang gle plus2 kat kau biey ♥ ♥ ♥
wat BBQ kat sane ♥
banyak gak syafiq ohh kuwa kan wet dea ♥
thanx syafiq ♥
esok sabtu kann2?? ♥
kite turun town ramai2 taw =) ♥
























[mv Version] Snsd - Into The New World

Jumaat, 3 Jun 2011

kaw nk pegy daa

kau dah nak sambong study 6 hari bulan niyy (':_':) ♥
aku sedih jew taww ofcoz kau busy lepas niyy dengan homework kau kan? ♥
tapi macam mane congratulations SAHABAT kuhh ♥
salah seorang kawan2 akuh bakal jadiii dokter ubatt hee~ ♥
yewlahh,kau kan nak jadii nurse tersasau study bahagian pharmacy HAHA! ♥
dah lah kau tak suka makan ubat HAHA! welk ! ♥
aku sayaaangg kau lah dearrrr ♥ ♥ ♥
esok sabtu kann ? kau berharap sanad aku g bandar esok ♥
aku mintakk maaf banyak2 coz esok aku kerje OT ♥
esok ramai yang joined kn? ♥
kemsalam aku kat semua member2 lamee itew oke? ♥ ♥v♥
aku hope kau janganlahh lupe kat twins kau niyy oke ? ♥
take care urself my dearrr ♥ ♥ ♥
nanti if kau terenad tat aku kau wall kat fb or mesej no aku oke ? ♥

MY TWINS






Mocca - I Remember

Khamis, 2 Jun 2011

aku benci !!!

aku bkn benci kaw tpi aku benci nan pangai kaw skunk ♥
aku syunk kaw tp kaw cm nak ptoz jeww ♥
kaw kate aku curang ? eh bek sikittt ! ! !
AKU SYUNK KAW TAWW TAK ? ? ♥
tiap2 awy ahad time aku n kaw cuti kje itew jmpe ♥
nak g shopping aku bwak kaw ♥
kaw kata aku tak buleyy jln nan mber2 agy n cowg2 nanti tersangkut at laki len lak ♥
letak la laki pling ensem dpan akuh,akuh takkan pandang pown taw tak ? ♥
aku tak herann pown ♥
aku setie nan kaw ♥
aku sedihh glew2 skunk (':_':) ♥
aku manee adeh owg laen ♥
aku adeh kaw jeww ♥
kaw maki aku ♥
aku sabar jeww hemmm ♥
law aku tak sbar dah lame daa aku blah taww hemmm ♥
now i'm very100x pressure with you ♥
now i need to smeone to listen my heart ♥
why do at me like this biey? ♥
i very love with you dearr...♥
kaw adalah JANTONGATYSAIA ♥ ♥ ♥



MyHotComments.com
MyHotComments










Gratisan Musik

Rabu, 1 Jun 2011

sedihnyeww

nyzam tk bgi akuh kuwa ♥
tapi dea mawa saia ♥
oke saia tak kisah pown ♥
saia ekodd ckp awkk sebab saia syangg awak hee~
btw u are my HERO =)









Perfect Two - Auburn
im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D