Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Rabu, 15 Ogos 2012

keseorangan lagi

Malam niyy aku bertemankan recorder lagu yang si Dia pernah bagi aku dulu.Aku ingat lagi dia cakap kalau aku rindu dia dengarlah voice recorder niyy

Aku betul2 rindu dengan kau biyy sedih bila dengar voice record tapi sekurang2nye dapat dengar suare kau yang macam sesedap KFC tuhh hah hee dapat lepas rindu

aku nak kau yang dulu biyy
aku risau sangat dengan relay kita sedih k sedih pasal laki tuhh buadd citer kau pown percaye kan? lagi tambah sedih aku biyy.Kau tak tahu ape yang aku raseaku tak dew tempat nak mengadu cuma kat sini jew yang aku boleh luahkan apa yang terpendam kat hati niyyk la,aku tak tahu nak cakap ape lagi dah
Maybe dia tak faham perasaan aku macam mane kan
1 HARI NANTI DIA AKAN FAHAM IF AKU TAK DER KAT KUANTAN
Aku sayangg dia lebih dari segalanya
Mungkin dia tak tahu kodd yang aku sayang kat diaa
Aku tak nak pew2 dari kau tapi aku nak hatii kau
Kau tinggikan suare pown aku dah keluar air mata kau tak pernah macam tuhh dengan aku
Sampai hati kau kan?




Aku Dan Si Dia ;)
iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D