Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Jumaat, 3 Jun 2011

kaw nk pegy daa

kau dah nak sambong study 6 hari bulan niyy (':_':) ♥
aku sedih jew taww ofcoz kau busy lepas niyy dengan homework kau kan? ♥
tapi macam mane congratulations SAHABAT kuhh ♥
salah seorang kawan2 akuh bakal jadiii dokter ubatt hee~ ♥
yewlahh,kau kan nak jadii nurse tersasau study bahagian pharmacy HAHA! ♥
dah lah kau tak suka makan ubat HAHA! welk ! ♥
aku sayaaangg kau lah dearrrr ♥ ♥ ♥
esok sabtu kann ? kau berharap sanad aku g bandar esok ♥
aku mintakk maaf banyak2 coz esok aku kerje OT ♥
esok ramai yang joined kn? ♥
kemsalam aku kat semua member2 lamee itew oke? ♥ ♥v♥
aku hope kau janganlahh lupe kat twins kau niyy oke ? ♥
take care urself my dearrr ♥ ♥ ♥
nanti if kau terenad tat aku kau wall kat fb or mesej no aku oke ? ♥

MY TWINS






Mocca - I Remember
im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D