Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Rabu, 20 Julai 2011

saia kecewa

mule2 sekali saia nak cakap kat awak yang saia sayangkan awak yang kedua thank you coz selalu bersama saia dan bagi semangat pada saia yang ketiga saia nak cakap yang saia rindukan awak saiaterjaga dari tidur saia bace text dari awak,awak mara2 saia . saia bukak lagu salma mentor saia dengar lagu mengalir air mata saia awak dah berubah tak macam dulu lagi saia masih bulehh sabar dengan perangai awak. saia sedih awak buad saia macam ni awak tipu saia ari tuh awak kate awak ada hal nak kuwa dengan kawan awak beli barang,tapi awak kuwadengan kawan2 awak pegicity square baru sekarang saia taw . saia sedih saia kecewa dengan awak tapi saia masih sayangkan awak HAIRUL NIZAM

glitter-graphics.com



Gratisan Musik
im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D