Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Isnin, 24 Disember 2012

Realiti sebenar

‎[̲̅̅A̲̅][̲̅̅S̲̅][̲̅̅S̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅L̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅M̲̅][̲̅̅U̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅L̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅I̲̅][̲̅̅K̲̅][̲̅̅U̲̅][̲̅̅M̲̅
Dear Diary,
hidop niyy kena fikir jaoh kedepan bkn ke belakang benda dah lepas taley nk kembali jadi benda yang dihadapan perlu kita lalui sebagai pengalaman hidup ini :)
tahun depan umur aku akan berganjak menjadi 20 lam dewasa takkan fikiran aku nak still menjadi belasan tahun kan? aku nekad masok tahun 2013 nanti aku nak jadi orang yang mempunyai wawasan sendiri tak nak bergantung dengan mak ayah aku lagi
Awal bulan 2 insyaallah aku akan menempuhi alam pekerjaan so,personaliti diri dan pemikiran aku mesti nak upgrade jadi lebih baik.Someone banyak teach aku agar jadi orang berguna,matang dalam pemikiran and mempunyai wawasan sendiri
lepas aku dah menempuh alam pekerjaan aku mesti nak ambik lesen kereta,bukan senang nak amik,aku niyy dah lahh asal boleh jew dah lah aku cepat mengelabah tak pew tak pew aku akan berani mencuba demi masa depan aku nanti
***Mugkin kelakar ayat2 aku niyy tapi inilah realiti kehidupan yang sebenar yang aku rasa sekarang niyy :) If aku dapat bekerja dengan kerajaan tuhh advantages bagi aku :)


Kita tak mampu menutup mulut orang Tapi kita mampu membuktikan kejayaan diri kita pada orang
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





2 ulasan:

Masmira Masri berkata...

bagus2 pk jaoh tu mmg penting

mia here :) berkata...

hehe :) tulah hehe :) thanx 4 ur advice

im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D