Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Ahad, 3 Februari 2013

i love you chacha

Dear chacha,
  Even Aku tadew nanti ko jangan pernah lupakan Aku taw now tiba masa Aku dah nak pergi dahAku mintak maaf dari ujung rambot sampai ujung kaki yew chacha
Aku ingat lagi pertama kali kenal dengan kauKau orang ketiga yang tegur kat hostel dulu tawyang pertama kak jue,pastu kak alfaa yang ketiga ko la syaAku taw Aku giler2 orangnyer tapi hati aku pown cepat tersentuhh hehe Aku suka kacau kau sampai kau merajuktadi Aku packing barang2 aku,aku teringat korang semua
Dear chacha,
Aku pown sayangg kat kau,kau paham perasaan Aku mase and selalu bagi nasihat kat Aku time tuhh Aku still dengan Nizam,kau sanggop bergadoh dengan Nizam sampai lah Aku putusThen kau nasihatkan Aku time Aku putus sekejab dengan Azmir last2 aku terima Azmir sampai sekarang
Aku sayangg kau sebab kau sporting tak macam dak2 lainkau dengan tira jew yang Aku ada Aku tulis diary niyy seikhlas and dari hati Aku sya Aku tulis sambil menangis
Setiap Perkenalan pasti ada Perpisahan kan?









p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





Tiada ulasan:

im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D