Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Sabtu, 2 Februari 2013

This about me is not about you

Dear Diary,
2/2/2013
hidup niyy tak semstinyer indah kan? bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah hah macam mane tuhh?jenis aku suka buat hal sendiri tegas dan tak suka lari dari masalah Aku lebih sukakan kesempurnaan dalam hidup Akusebab tuhh Aku cakap Hidup Aku niyy tadew istilah penadd/mengalah Aku tegas dalam semua perkara and tak suka hal remeh temeh niyy Aku lebih sukakan kesempurnaan dalam hidup Aku :D walaupun umur Aku berganjak 20 this years Aku lebih suka fikir masa depan Aku tetap dengan pendirian Aku and tak kisah apa orang nak cakap pasal Akumemang Aku akui aku masih terlalu muda tapi umur adalah angka sebenarnya
Biler masok bab2 cintan cintun niyy Aku jadi slow sikidd lah HAHA!macam rase nak jadi orang gila pown ada HAHA! tapi kalau masok bab2 duit,life Aku jadi strong Aku niyy bukan yang macam dulu lagilah
Siapa Aku yang dulu tak penting tapi most important siapa Aku yang sekarang








p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





Tiada ulasan:

im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D