Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Sabtu, 16 Februari 2013

first and second days practical

Hyee peeps
14/2/2013 first day aku praktikal kat kedai komputer kawan abang aku mula2 aku rasa tak selesa job pown tadew tawharini Aku ditugaskan untuk repair CPU customer Aku buadd dengan bersungguh-sungguhkat tempat praktikal aku niyy ada tempat relaxing taw macam kerusi urut and barang2 kesihatan laa hehe and yang paling penting Aku ada kawan kat sini tak sangka boleh jumpa dengan kawan 1 sekolah menengah Aku dulu taw nama dia Nadirah
15/2/2013 Second days Aku praktikalpagi2 lagi bos Aku dah ajak Aku pergi lembaga Dalam Hasil tok repair PC dari situ Aku ley amek input about usand one more think i can increasing experienceSo,Aku kena lebih explore tentang niyyBos Aku cakap hari Isnin niyy dia nak ajak Aku repair PC kat DHNL (kerajaan) dia nak Aku ikut nanti


AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355



 antara aku dan Si Dia :

i missyou a lot Dear :'(

iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH





Tiada ulasan:

im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D