Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Ahad, 28 Ogos 2011

selamat hari raya



baby disini nak minta maaf dari rambot sampai hujung kaki kalau selama ni ada buat salah kat awak biyysaya taw selama ni saya banyak buad salah and sakitkan hati biyySAYA MINTAK MAAF AND TAK DER NIAT NAK SAKITKAN HATI AWAK baby tau bukan senang nak jaga saya kan biyy baby tau baby degil cuma biyy jer yang tahan dengan perangai buruk baby niyy baby taw biyy macam nak bunuh baby jew kan
I LOVE YOU,I MISS YOU jangan nakal2 taw biyy and pagi raya jangan sedih2 baby adeh tok biyy oke





baby harap biyy kat jaybee and tunggu baby balik tau
last sekali baby nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN 0 0 oke biyy





JAGA DIRI BAIK2

JAGA MAKAN MINUM

jangan lupa mesej baby

baby sayang biyy


itew sayang awak lahh biyy








banyak kan celoteh baby hee > k la boboboi




your sincerely,
MIA



MY darling: HIROSHI_NIZAM =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..








p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH

Tiada ulasan:

im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D