Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Ahad, 14 Oktober 2012

apa yang dah jadi dgn awak sayangg? :/

Dear Diary,


ɟıɹɐs uıq ɹıɯzɐ pɐɯɐɥoɯ 930917-13-5355 biyy nape kau berubah yew sayangg? baby betol2 rindukan biyy yang dulunak biyy yang selalu amik berat pasal baby,tapena tinggikan suara dengan baby but now biler baby wat salah sikitt jew biyy dah naik angin tak tentu pasall

biyy,biyy tak kesian kew kat baby niyy? baby selalu kecik aty dgn biyy,biyy jew tataw,baby taw la bby menyakitkan aty biyy tapi baby mintak maaf im not perfect dear
macam mane pown jadi baby tetap sayangg and cintakan biyy baby cintakan sampai akhir hayat baby

biyy,baby tak mintak apa2 pown dari biyy meainkan hati biyy jew baby nak biyy ada selalu tok baby and baby nak perhatian dari biyy tuhh jew
AKU CINTA KAU MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355




 antara aku dan Si Dia :D


iloveyoumuchymuchy
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



Tiada ulasan:

im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D