Setiap kepahitan akan kita telan tetapi disebalik kepahitan ada tersirat kebaikansaia mesti belajar hidup tanpa Si Dia




GULA-GULA KAPAS SAIA MOHAMAD AZMIR BIN SARIF I LOVE HIM SO FREAKING DAMN MUCH 28 FEBRUARY 2012 THE DATE TAKEN walaupun saia selalu gado dgn dea tapi saia tetap sayang dea sanad2

Khamis, 24 Mei 2012

Bila Kita Sayang Orang Tuhh

Bila kita sayang orng tuu , kita tngu dia lama lama pun tpea . Tapi bila dia tngu kita , dia mara mara . Hati kata , adatlah ada yng ditunggu dan menunggu Bila kita sayang orng tuu , kita tak tido pun tpea lyan dia tnga bosan . Tapi bila kita bosan , ada dia nak lyan kita ?Hati kata , tpea dia busy tuu Bila kita sayang orng tuu , kita bercrita dgan dia mcam kita crita dgan tngul jea . Tapi bila dia bercrita dgan kita , kita dnga sptah ptah kita kena ingat klau tak ingat kita yng kena mara Hati kata , tpea sayang lah katakan Bila kita sayang orng tuu , kita gado dgan dia kita diam jea . Tapi dia heboh sedunia . Hati kata , tpea dia tension tuu Bila kita sayang orng tuu , kita call nak ckap dgan dia . Tapi dia bagi phne dkat orng lain atau matikan . Hati kata , tpea lyan jea kwan dia kwan kita juga Bila kita sayang orng tuu , kita dgan dia lapa . Tapi kita bagi smua makanan kita dkat dia . Hati kata , alaa jaga lah hati dia ksian dia Bila kita sayang orng tuu , kita sngup bagi dia rest bila dia letih . Tapi bila kita letih , dia sruh juga kita lyan dia yng tnga bosan . Adil kea ? Hati kata , alaa bkan slalu pun Bila kita sayang orng tuu , kita jadi mcam orng gila bila dnga dia sakit . Tapi bila kita sakit , dia siap klua dgan kwan kwan dia meraikan hari kesakitan kita . Hati kata , tpea takan dia nak berkepit dgan kita 24jam Bila kita sayang orng tuu , kita tak pena pntingkan diri sndiri . Tapi dia hipokrit thap gaban . Hati kata , tpea dia memang mcam tuu kena lah trima Bila kita sayang orng tuu , kita sayang nak tngalkan dia slama lamanya . Tapi dia tak tahu kita berdpan dgan maut . Wlaupun kita sakit dia kata dkat kita , sakit biasa jea jgan nak mengada .Hati kata , mcam mana lah dia bila kita dah tdea mesti dia happy Bila kita sayang orng tuu , kita tak sngup tgok dia derita . Tapi dia tak pena hrgai diri kita . Hati kata , tahu tak brtapa sayangya aku dkat kau Bila kita sayang orng tuu , kita sngup tngalkan dia slama lamanya untk dia bhagia . Tapi adakah dia tahu pengorbanan kita ?Hati kata , tpea janji dia bhagia Bila kita dah tngalkan dia slama lamanya , dia dtng ziarahi pusara kita . Dia kata dia mnta maaf sbab pena mngata kita dia mnta maaf sbab pena buat kita tngu dia dia mnta maaf sbab pena pksa kita lyan dia time dia bosan dia mnta maaf sbab pena heboh sedunia salah kita dia mnta maaf sbab pena tak hiraukan call kita dia mnta maaf sbab pena tak dnga luahan hati kita dia mnta maaf sbab pena buat kita kelaparan sbab dia dia mnta maaf sbab pena gngu time rest kita dia mnta maaf sbab tak pena hiraukan sakit kita dia mnta maaf sbab pena pntingkan diri dia sndiri dia mnta maaf sbab tak pena tgok penderitaan kita Namun smuanya telah terlambat Hrgailah orng yng kita sayang , krana dia akan pegi tngalkan kita bila bila masa .
MOHAMAD AZMIR BIN SARIF 930917-13-5355
wa sayangg lu biyy
MY darling: MOHAMAD AZMIR =)

p/s: DONT TAKE HIM FROM ME, plz allowed owkeyh..



p/s: ini adalah luahan 100% dari hati saya , MACEH



Tiada ulasan:

im MIA :) i dnt care wht people talking bout me 'do i care bitcher! 'sporting,caring & others,i want to be myself im not hipocrit :D Thank You :D